De LLL: Lekkere Luie Lunch rondom het thema CHAMPAGNE !

Op initiatief van de VVN (de alumni vereniging van Vinologen: Verenigde Vinologen Nederland) organiseert de Weinakademiker Club mede deze lekkere, luie lunch rondom het thema van Champagne & spijs. 

Wie aan Champagne & spijs denkt, kan daarvoor natuurlijk op een aantal locaties in Nederland terecht. Maar bij ‘In de keuken van Floris’ sprankelt niet alleen de inhoud van je glas. Chef Floris bruist van energie als het om dit thema gaat en kijkt uit naar onze komst. Speciaal voor de VVN en de Weinakademiker Club opent hij zijn deuren op deze zondag! 

 

Alhoewel het programma nog niet helemaal is vastgelegd, zijn een aantal zaken wél al bekend.

Circa 11:30 uur (tijden nog onder voorbehoud)

Aanvang met introductie rondom het combineren van Champagnes & spijs door Anja Vondenhoff

 

Circa 12:30 uur

Start van de 4-gangen lunch met Champagnes. Elke gang zal door ondergetekende worden voorzien van commentaar. We proeven minimaal 6 Champagnes, maar waarschijnlijk meer. 

 

Circa 14:30 uur

Einde van deze luie zondagmiddag. 

 

Prijs:

De prijs is € 80,= per persoon. Daarbij zijn de passende Champagnes bij de gerechten, het water aan tafel en koffie na afloop van de lunch inbegrepen. Voor VVN-leden en Weinakademiker kan exclusief worden gereserveerd tot 15 mei. Daarna zullen de overgebleven zitplaatsen worden verkocht aan overige geïnteresseerden.  Er zijn slechts 40 zitplaatsen.

 

Hopelijk tot ziens op 23 juni in Rotterdam,

Anja Vondenhoff 

 

Anja Vondenhoff, Weinakademiker

 

 

 Locatie:

In de keuken van Floris

Honingerdijk 23

3063 AM ROTTERDAM

Voor een routebeschrijving klik op: https://www.indekeukenvanfloris.nl/route/

 

 

 

                                                                     

Over Anja

Anja staat voor vakkennis, passie voor wijn (en Champagne) en sommeliervaardigheden, met als doel om (jonge) mensen op te leiden voor de restaurantbranche of wijnvakhandel.

Contact

Anja Vondenhoff
Weinakademiker
M: +31(0)623228216