Op zondag 23 juni organiseert de VVN (Verenigde Vinologen Nederland) en de Weinakademiker Club Benelux een lunch rondom het meest sprankelende thema, namelijk CHAMPAGNE!

Voor een dergelijke lunch kan men in Nederland ondertussen op veel plaatsen terecht, maar bij ‘In de keuken van Floris’ in Rotterdam voel je werkelijk hoe dit thema wordt bruist. Onze gastheer en chefkok Floris Versluis vertelt inspirerend en kan als geen ander uitleggen welke ingrediënten kunnen worden gecombineerd met de Champagnes.

Alhoewel we nog volop bezig zijn met de organisatie, is globaal het onderstaande bekend:

11:30 uur aanvang en uitleg over Champagne & spijs combinaties door Anja Vondenhoff

12:30 uur aanvang van de 4-gangen lunch. Per gang zullen er 2 Champagnes worden geproefd.

14:30 uur einde van deze lunch

De prijs voor deze lunch inclusief minimaal 6 Champagnes, water en koffie is € 80 per persoon. Inschrijven kan vanaf 20 mei. Er zijn slechts 40 zitplaatsen beschikbaar. Oeps, dat betekent dus dat je niet lang kunt wachten met inschrijven.

Inspiratie nodig? Kijk dan eens op de site van ‘In de keuken van Floris’. Hier vind je uiteraard ook de routebeschrijving.
https://www.indekeukenvanfloris.nl/route/

Namens de VVN en de Weinakademiker Club Benelux hoop ik dat we mekaar op 23 juni in Rotterdam zullen treffen.

Hartelijke groeten uit Apeldoorn,

Anja

Anja Vondenhoff, Weinkakademiker