Online begeleiding voor WSET-level 3

 

Ben je gezakt voor je WSET-level 3 theorie examen, of wil je jouw kennis opfrissen? 

  • Tijdens 7 weekenden ontvang je diverse vragen via de mail. Deze vragen beantwoord jij gedurende ’n week en uiterlijk de week erop ontvang ik de antwoorden van je. Elke cursist ontvangt een persoonlijke feedback per ingeleverde vraag, en krijgt per vraag ook te weten hoe het beantwoorden ervan had kunnen worden verbeterd. Die persoonlijke feedback zal ik soms binnen enkele uren na ontvangst van jouw antwoorden al geven, maar vaak zal het 1-2 dagen duren.
  • Deze mails met vragen worden verstuurd vanaf 7 oktober. We eindigen op 18 november 2018. Per keer ben je zeker 90 minuten bezig. 
  • Deze service kost 100 euro (excl 21% btw) per cursist. Elke cursist bepaalt zelf of de vragen in het Engels of in het Nederlands worden beantwoord. Als je ’n week de vragen vergeet in te leveren, dan krijg je helaas geen geld retour.
  • Bij deze 100 euro is ook een 8e instructieles inbegrepen. Tijdens deze 8e instructieles maak je een MOCK examen. 
  • Locatie: Apeldoorn. Start: 10 uur. Einde rond 12:30 uur. We maken een theorie mock en proeven enkele examenwijnen.
  • Het eventuele WSET (her)examen is dan op een zondag enkele weken later. Locatie: Apeldoorn. We starten om 10 uur met het proeven en om 10:40 uur met de theorie. Inschrijven voor dit examen zal pas gebeuren nadat het voorbereidende mock-examen met een voldoende is afgerond.
  • Vragen? Laat van je horen. Je kunt mij bereiken via anja@wijncampus.nl 

 

Over Anja

Anja staat voor vakkennis, passie voor wijn (en Champagne) en sommeliervaardigheden, met als doel om (jonge) mensen op te leiden voor de restaurantbranche of wijnvakhandel.

Contact

Anja Vondenhoff
Weinakademiker
M: +31(0)623228216